Přiznání teroristy z olympijských her v Atlantě

Američan podezřelý z bombového útoku během olympiády v Atlantě v roce 1996 se přiznal. 38letý Eric Rudolph nemá na svědomí jen výbuch, který zabil v olympijském parku jednu ženu a přes sto lidí zranil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Atlanta

Atlanta

Přiznal se také k útokům na alabamskou potratovou kliniku a lesbický bar.

Olympijský terorista Eric Rudolph zatčený před necelým rokem ve městě Murphy v Severní Karolíně se přiznal, že v roce 1996 odpálil nálož v olympijském parku v Atlantě, ale jak se předpokládalo stojí také za bombovým útokem na potratovou kliniku a noční bar pro homosexuály.

Na svědomí má dva lidské životy a sto zraněných a čeká ho za to doživotí i když státní zástupci žádali, před dosažením dohody o přiznání, trest smrti. Eric Rudolf se proslavil tím, že na konci 90. let stovkám policistů unikal a do loňského jara přežíval v hlubokých lesích hor Severní Karolíny.

Milan Kopp, Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme