Pro Bertuzziho letošní sezóna NHL skončila

Hokejový útočník Vancouveru Todd Bertuzzi si až do konce sezóny nezahraje. Vedení kanadsko-americké NHL ho potrestalo za brutální faul na Steva Moorea z Colorada, který po jeho zákroku zůstal ležet na ledě v kaluži krve.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Todd Bertuzzi

Todd Bertuzzi | Foto: Vancouver Canucks

Útočník Steve Moore skončil po Bertuzziho zákeřném úderu v nemocnici s poraněnou krční páteří, otřesem mozku a tržnými ranami v obličeji. NHL dnes oznámila, že hvězda Vancouveru nesmí hrát do konce řádné sezóny, ani v play off.

Americké televize inkriminovaný zákrok znovu a znovu ukazují. Násilí na ledě média odsuzují, ale průzkumy mezi diváky napovídají, že je to jeden z hlavních důvodů, proč je hra, kde padá stále méně gólů, pro fanoušky atraktivní.

Todd Bertuzzi ale uznal, že to přehnal, Stevu Mooreovi se na tiskové konferenci v slzách omluvil. Coloradský útočních zůstává v nemocnici a policie podruhé za poslední čtyři roky šetří případ, který se stal na ledě ve Vancouveru.

Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme