Pronásledovatelé pražské Sparty klopýtli

V 6. kole fotbalové ligy se nedařilo pronásledovatelům vedoucí Sparty Praha. Týmy Brna i Teplic jen remizovaly a nabídly Spartě šanci uniknout na větší rozdíl. Pražané hrají v neděli v Liberci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga

Brnu v Českých Budějovicích zachránil bod Večeřa. Syn někdejšího brněnského kouče se hlavou opřel do Sieglova rohu a svým třetím gólem v sezoně rozhodl o konečné remíze 1:1.

Stejný výsledek se zrodil i na teplických Stínadlech. Teplice letos doma dvakrát zlomily soupeře až v nastavení, ale proti Slovácku tentokrát Divecký netrefil branku o metr. Severočeši tak poprvé doma nevyhráli, soupeř se naopak radoval z toho, že z dvanáctibodové penalizace zbývají už jen čtyři dílky.

O výsledku zápasu Opava-Jablonec (4:1) se rozhodlo až v poslední desetiminutovce. Brazilci Melinho s Pereirou během tří minut rozhodli o výhře domácích a Michal Hubník debakl zpečetil svým premiérovým zásahem za slezský klub.

Na domácím hřišti uspěla i Slavia Praha. S Drnovicemi ale měla více práce, než kouč Josef Csaplár čekal. O góly vítězů se postarali Sedláček se Zbončákem, kteří se dosud dělili o post levého záložníka, ale Csaplár našel na hřišti místo pro oba. Nalevo zůstal Zbončák, pro nějž byla trefa první v dresu Slavie. Za Drnovice snižoval v 81. minutě Klinka.

Výsledky 6. kola:

FK Teplice - 1. FC Slovácko 1:1 (0:0)

Rozhodčí: 49. Verbíř z pen. - 51. Abrahám. Rozhodčí: Čuřín - Petřík, Kafka. ŽK: Sabou - Polách, Drobisz. Diváci: 3185.

Slavia Praha - 1. FK Drnovice 2:1 (2:0)

Branky: 18. Sedláček, 20. Zbončák - 81. Klinka. Rozhodčí: Helebrant - Ondo, Kumstát. ŽK: Schindler, Abanda, Ševela, Víšek (všichni Drnovice). Diváci: 2622.

Slezský FC Opava - FK Jablonec 97 4:1 (1:1)

Branky: 17. Sviták, 79. Melinho, 82. Batista, 83. Hubník - 14. Klapka. Rozhodčí: Gallo - Kordula, Chytil. ŽK: Kordula, Loučka, Michálek (všichni Jablonec). Diváci: 3249.

Dynamo České Budějovice - 1. FC Brno 1:1 (1:0)

Branky: 39. Lafata - 53. Večeřa. Rozhodčí: Královec - Vodička, Pospíšil. ŽK: Vozábal, Chlebek - Baláž, Kowalík, Mezlík. Diváci: 2921.

Tomáš Fliegl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme