První body Havířova

Hokejisté Havířova se až v šestém kole extraligy Českého Telecomu dočkali prvního bodového zisku - v prodloužení na domácím ledě porazili Plzeň 4:3. Hostům k těsné výhře nepomohly ani tři kanadské body reprezentanta Dudy. Hrdinou utkání se stal domácí útočník Sršeň, který vsítil třetí i čtvrtý gól.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga

Znojmo vyhrálo na ledě Vsetína 5:4. Dlouho vyrovnaný duel rozhodl svou druhou brankou Milan Procházka 82 vteřin před koncem zápasu. O její platnosti rozhodl videorozhodčí.

Hokejisté Karlových Varů porazili Zlín 4:0 a poprvé v sezóně si tak připsali vítězství v normální hrací bodě. Brankář Marcel Kučera navíc podruhé v kariéře udržel v nejvyšší soutěži čisté konto. Z jednadvaceti vzájemných soubojů těchto soupeřů to bylo teprve čtvrté vítězství Karlových Varů.

Hokejisté Vítkovic prohráli s Libercem 4:5 v prodloužení. Domácí sice třemi góly ve třetí třetině otočili nepříznivě se vyvíjející duel, ale poté se nechal domácí Krayzel vyloučit na pět minut a nováček soutěže v přesilové hře posílené odvoláním brankáře pět sekund před koncem normální hrací doby vyrovnal a v prodloužení rozhodl Kropáč o tom, že dva body putují do Liberce.

Pardubičtí hokejisté vítězstvím 3:1 na ledě Slavie alespoň částečně oplatili soupeři vyřazení ve čtvrtfinále play off v minulé sezóně a upevnili si svoje vedoucí postavení v průběžné tabulce soutěže. V nadprůměrném extraligovém utkání byli hlavními postavami oba brankáři a v celku vítězů útočník Michal Mikeska, autor jedné branky a dvou finálních přihrávek.

Výsledky - 6. kolo: Vsetín - Znojmo 4:5 (0:1, 2:2, 2:2), Vítkovice - Liberec 4:5 (0:1, 1:2, 3:1 - 0:1) po prodloužení, Havířov - Plzeň 4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0) po prodloužení, Karlovy Vary - Zlín 4:0 (0:0, 2:0, 2:0), Slavia Praha - Pardubice 1:3 (1:0, 0:1, 0:2), zápas Litvínov - Sparta Praha se uskuteční v sobotu, duel Českých Budějovic a Třince byl odložen na 29. října.

Ondřej Prokop Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme