Prvoligové kluby se stížnostmi neuspěly

Komise rozhodčích Českomoravského fotbalového svazu dnes pozastavila činnost pěti sudím na dva až čtyři zápasy. Žádný trest se ale netýkal utkání, po kterých podala řada prvoligových klubů stížnost na výkon rozhodčího.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejvyšší trest - stop na čtyři zápasy dostal asistent Stanislav Hanovský, dvakrát nebudou delegováni jeho kolegové Bohuslav Krátký a Igor Gulajev. Z hlavních rozhodčích si třikrát nezapískají Luboš Helebrant a Tomáš Čuřín. V drtivé většině byly zamítnuty stížnosti prvoligových klubů. Komise neuznala protest Olomouce proti výkonu rozhodčího Dvořáčka při utkání v Českých Budějovicích. Stížnost pražských Bohemians na rozhodčího Libu nemusela být vůbec projednávána, protože neobsahovala všechny náležitosti. Přesto dala komise za pravdu Libovi. Za oprávněnou byla uznána pouze námitka Synotu, že proti němu rozhodčí Šedivý neměl odpískat penaltu v Blšanech.

Komise se také vyjádřila k narůstajícmu počtu stížností. Oldřich Rott, dočasně zastupující nemocného předsedu Luďka Macelu, po jednání přiznal, že komise bude požadovat, aby se od příštího ročníku zvedly sumy za jejich podávání.

Marcel Pencák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme