Rachůnek poprvé rozhodl o výhře svého klubu

Obránce Karel Rachůnek rozhodl o vítězství Ottawy v nočním zápase severoamerické NHL. V utkání Senátorů s Torontem skóroval pět sekund před koncem nastaveného času a zajistil domácím výhru 2:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL

Podobný úspěch se podařil i Janu Hrdinovi, který trefou devatenáct sekund před koncem prodloužení přispěl k vítězství Pittsburghu nad New York Rangers 1:0. Čtvrtou nulu v tomto ročníku vychytal brankář Roman Turek a osmatřiceti zásahy pomohl Calgary k výhře nad svým bývalým klubem ze St. Louis v poměru 2:0. Detrit porazil Los Angeles 4:2, ale brankář Dominik Hašek moc práce neměl. Za celé střetnutí musel likvidovat pouhých deset střel. Navíc si v závěru připsal asistenci.

Výsledky a statistiky českých hokejistů: New Jersey - Philadelphia 1:3 Holík 1+0 - Hlaváč 1+0; Boston - Buffalo 3:1; Montreal - Florida 1:0 v prodl.; Ottawa - Toronto 2:1 v prodl. Rachůnek 1+0 (Ott.); Washington - Anaheim 4:1 Jágr 1+1 (Was.); Pittsburgh - New York Rangers 1:0 v prodl. Hrdina 1+0; Tampa Bay - Carolina 2:0; Detroit - Los Angeles 4:2 Hašek 0+1 - Modrý 0+1; Nashville - Columbus 3:2 Tenkrát 0+1 - Výborný 1+1; Calgary - St. Louis 2:0; Phoenix - New York Islanders 6:1 Suchý 0+1 (Pho.); Vancouver - Edmonton 2:2 po prodl.; San Jose - Dallas 2:3 v prodl.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme