Rajnoch odchází z Mladé Boleslavi do Chotěbuzi, nahradí ho Kúdela

Kapitán fotbalistů Mladé Boleslavi a člen širšího kádru reprezentace Jan Rajnoch opouští české trávníky. Jeho novým zaměstnavatelem bude německá Energie Chotěbuz, kam Rajnoch odchází na půlroční hostování s možností přestupu. V kádru Středočechů ho nahradí Sparťan Ondřej Kúdela, který s aktuálně druhým týmem Gambrinus ligy podepsal smlouvu na 3,5 roku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rajnoch a Kúdela

Rajnoch a Kúdela | Zdroj: ČTK

Fotbalový reprezentant Jan Rajnoch vystřídá boj o titul s Mladou Boleslaví za záchranářské práce v Energii Chotěbuz. O kapitána Středočechů měly zahraniční kluby zájem už v minulosti, v létě dokonce skoro zamířil do Itálie. Dnes se definitivně rozhodlo o tom, že si zahraje v Německu. Šestnáctý tým Bundesligy získal Rajnocha na půlroční hostování, které se v případě udržení v nejvyšší soutěži může změnit v přestup.

Chotěbuz za jeho služby v jarní části sezóny zaplatí Mladé Boleslavi v přepočtu kolem 8 milionů korun. Pokud by hráč v létě do Německa definitivně přestoupil, přibylo by do její pokladny dalších zhruba 40 milionů.

Klub z města automobilů se na odchod svého kapitána včas připravil a ze Sparty přivedl nadějného defenzivního hráče Ondřeje Kúdelu, který se na Letné příliš neprosadil. Stříbrný medajlista z posledního šampionátu dvacetiletých podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme