Řepka si za reprezentaci nezahraje

Fotbalista Tomáš Řepka nebude hrát za českou reprezentaci v kvalifikaci mistrovství světa na Islandu a proti Maltě. Obránce Fiorentiny minulý týden bez omluvy nepřijel na přátelský zápas proti Koreji. Proto ho teď kouč Chovanec nepovolal.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenérovi komplikuje soupisku na kvalifikační dvojutkání početná marodka. Mimo hru zůstávají Tomáš Votava, Tomáš Ujfaluši, Tomáš Galásek, Radek Bejbl i Vladimír Šmicer. Přidal se i Patrik Berger, který si opět poranil koleno a odletěl na vyšetření do amerického Vailu. I další hráči mají zdravotní problémy. Proto si Chovanec nechává jedno místo v kádru volné a doplní ho až v pondělí.

V kádru národního mužstva není žádný nováček. I brankář Olomouce Martin Vaniak, který ještě za reprezentaci nehrál, už byl v nominaci v přátelském utkání proti Koreji.

Nominace:

BRANKÁŘI: Ladislav Maier (Rapid Vídeň), Pavel Srníček (Brescia), Martin Vaniak (Olomouc).

OBRÁNCI: Zdeněk Grygera (Sparta), Marek Jankulovski (Neapol), Petr Johana (Liberec), Jiří Novotný (Sparta), Jan Velkoborský (Blšany), Roman Týce (Mnichov 1860).

ZÁLOŽNÍCI: Miroslav Baranek (Kolín nad Rýnem), Pavel Horváth (Sporting Lisabon), Jiří Jarošík (Sparta), Pavel Nedvěd (Juventus Turín), Tomáš Rosický (Dortmund), Karel Poborský (Lazio Řím), Ivo Ulich (Mönchengladbach).

ÚTOČNÍCI: Milan Baroš (Ostrava), Jan Koller (Dortmund), Vratislav Lokvenc (Kaiserslautern), Luděk Stracený (Žižkov), Pavel Kuka (Slavia).

Program reprezentace:

Island vs. ČESKO: 1. 9. 2001 v Reykjavíku, ČESKO vs. Malta: 5. 9. 2001 v Teplicích.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme