Richard Farda v Plzni skončil

Dalším odvolaným trenérem letošního extraligového ročníku se stal plzeňský Richard Farda. Nedělní zápas s pražskou Slávií se mu stal osudným. Vedení západočeského klubu se po nevydařeném utkání rozhodlo reagovat na delší krizi týmu a odvolalo Fardu z funkce trenéra. Nahradil ho do dosavadní trenér plzeňské mládeže Karel Trachta.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Keramika Plzeň

HC Keramika Plzeň | Foto: Jan Rosenauer

Trachta již u prvního týmu Plzně v minulosti působil. V ročníku 1994/95 ho dovedl až do čtvrtfinále, kde vypadl se Zlínem. V následujícím ročníku byl ale předčasně odvolán.

Plzeň je v letošním ročníku extraligy třetím klubem, kde došlo ke změně na postu hlavního kouče. Toho letos vyměnili ve Zlíně, kde Antonína Stavjaňu nahradil jeho loňský kolega Zdeněk Venera, a již dvakrát v Havířově. Tam nejprve předčasně skončil Kamil Konečný, jehož místo zaujal Josef Augusta. Bývalý reprezentační trenér se ale poté stal sportovním manažerem a hlavním trenérem byl jmenován dosavadní asistent František Vorlíček.

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme