S červenými kartami se roztrhly kapsičky rozhodčích

Čtyři odpolední zápasy 14. kola fotbalové Gambrinus ligy dvanáct branek, ale také tři vyloučení. Své zápasy nedohráli plzeňský Knakal ani brněnská dvojice Wagner, Švejnoha. Útočník Wagner oslabil své mužstvo už po dvaceti minutách hry, a Kladno i proto dovedlo domácí zápas s Moravany v poklidu k vítěznému konci. Totéž se povedlo Jablonci proti Plzni. Početní výhodu využil ke vstřelení rozhodujícího gólu deset minut před koncem explzeňský Smíšek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Jan Rosenauer

Dvě utkání, který se dohrávala v jedenácti hráčích na obou stranách, skončila nerozhodně i co do počtu nastřílených branek. Ostrava dokázala dvakrát vyrovnat na jihu Čech, poslední Slovácko na poslední chvíli přišlo o vedení v Příbrami. Na gól Ivany dokázal po 77 minutách zareagovat Otepka.

Další zápas 14. kola sehrají od 20:15 hodin Teplice s Libercem, kolo uzavře zítřejší utkání Mladé Boleslavi s Mostem.

14. kolo fotbalové Gambrinus ligy

SK Kladno - 1. FC Brno 3:0 (2:0)

Branky: 18. a 43. Veleba, 52. Radzinevičius. Rozhodčí: Moudrý - Wilczek, Chytil. ŽK: Cigánek - Trousil. ČK: 21. Wagner, 51. Švejnoha (oba Brno). Diváci: 2150.

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 2:2 (1:0)

Branky: 2. Táborský, 61. Homoláč - 49. a 85. Rajtoral. Rozhodčí: Královec - Lhoták, Pelikán. ŽK: Horejš, Volešák, Černý, Svátek - Střihavka, Čoupek, Lukeš, Marek, Mičola. Diváci: 3819.

Marila Příbram - 1. FC Slovácko 1:1 (0:1)

Branky: 88. Otepka - 11. Ivana. Rozhodčí: Příhoda - Goňa, Mlsna. ŽK: Mácha, Podrazký, Otepka - Görner, Šuškavčevič. Diváci: 2102.

FK Jablonec 97 - FC Viktoria Plzeň 2:1 (1:1)

Branky: 34. Weber, 81. Smíšek - 45. Krbeček. Rozhodčí: Kocián - Ondo, Gallo. ŽK: Baranek, Petržela, Loučka, Lafata - Bednář, Procházka, Limberský, M. Knakal. ČK: 67. M. Knakal (Plzeň). Diváci: 1800.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme