Semifinále hokejové extraligy: Vsetín-Slavia 3:2

Play off České pojišťovny mělo na programu druhé semifinále série Vsetín - Slavii. Valaši Pražany zdolali 3:2 gólem těsně před koncem a vedou v sérii 2:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vsetínští se dostali do vedení těsně před koncem první třetiny. To tvrdou ránou od modré čáry otevřel skóre Tesařík, který využil přesilovou hru. Slávisté se vyrovnání dočkali až po korekturách v sestavě. Ty přinesly záhy plody v podobě Rouskova vyrovnání na 1:1. Z nerozhodného stavu se ale hosté netěšili dlouho, už ve 34. minutě využil další přesilovku Veselý a vrátil domácím vedení. Pražané se ještě jednou dočkali vyrovnání - v 52. minutě skóroval Čermák. Domácí ale necelé tři minuty před koncem udeřili opět z přesilové hry: Pardavý zařídil svým čtvrtým gólem v play off Vsetínu výhru 3:2. Nervózní závěr vyústil ještě v pěstní potyčku Tesaříka s Čermákem.

Utkání sledoval Tomáš Lörincz

Statistika:

Slovnaft Vsetín - Slavia Praha 3:2 (1:0, 1:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 18. Tesařík (Dopita), 34. Veselý (Kuboš), 58. Pardavý (Dopita) - 28. Rousek (Kadlec), 52. Čermák (Snopek).

Rozhodčí: Homola - Český, Kostka. Vyloučení: 11:15, navíc Tesařík 5 min. a do konce utkání - Kadlec, Málek oba 10 min., Čermák 5 min. a do konce utkání. Využití: 3:0. Diváci: 4790. Stav série: 2:0.

Sestavy:

Vsetín: Jaroslav Kameš - Tesařík, Zubíček, Kuboš, Srdínko, Nedoma, Štrbák - Pardavý, Dopita, Tomajko - Paroulek, Burger, Stantien (30. Kucharzcyk) - Veselý, Lipianský, Krayzel.

Slavia Praha: Málek - Kadlec, Hejda, J. Novák, Snopek, P. Martínek, D. Pojkar, od 38. navíc Krstev - Ujčík, Hübl, Rousek - Čermák, Branda, Matějovský - Kotásek, Alinč, Sup - od 28. navíc Klobouček.

Štěpán Etrych Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme