Slavia je v čele tabulky první fotbalové ligy

Až napotřetí dokázali fotbalisté Slavie Praha zdolat na Strahově příbramskou Marilu. Po dvou předchozích bezbrankových remízách se v dohrávce 18. kola radovali domácí hráči z vítězství 3:1, kterou jim v závěru zajistili Karel Piták a Brazilec Adauto. Slavia se tak vyhoupla díky lepšímu skóre do čela ligové tabulky před Spartu. Slávisté, kteří nastoupili bez obránce Bejbla, jehož nepustila na trávním chřipka, si vátězství zasloužili.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha | Foto: Jan Rosenauer

Fotbalisté Slavie se po vítězství dostali se před pražského rivala Spartu do čela prvoligové tabulky. Sparta je po pondělku druhá se stejným bodovým ziskem, ale s horším skóre.

Výsledek:

Slavia Praha - Marila Příbram 3:1 (1:1)

Branky: 34. Skácel, 88. Piták, 90. Adauto - 35. Otepka. Rozhodčí: Beneš - Amler, Hanovský. ŽK: Hrdlička - Zavadil, Kulič. ČK: 90. Mácha. Diváci: 2085.

Sestavy:

Slavia Praha: Černý - L. Došek (46. Krajčík, 70. Adauto), Müller, Petrouš, Hrdlička - Piták, Dostálek, Gedeon, Skácel - T. Došek, Vachoušek (46. Kuka).

Marila Příbram: Sňozík - Svoboda (88. Riegel), Turtenwald, Schindler, Mácha - Otepka, Zavadil, Novák, Rychlík (88. Adamec) - Siegl, Kulič (69. Gomés).

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme