Slavia kráčí k vítězství v hokejové extralize

Dvě branky Radka Dudy v přesilových hrách a čtvrtá nula Romana Málka v letošním play off přiblížily hokejisty pražské Slavie na krok k historicky prvnímu mistrovskému titulu. Po domácím vítězství 2:0 vedou svěřenci Vladimíra Růžičky nad Pardubicemi již 3:1 na zápasy a mohou sérii hranou na čtyři vítězné duely rozhodnout už v neděli v Pardubicích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga

Oba trenéři museli kvůli zraněním udělat změny v sestavě. Slavii vedle dlouhodobě vyřazeného beka Kučery chyběli produktivní útočníci Sup s Krátoškou a Růžička povolal zpět z reprezentační dvacítky centra Klepiše. Téměř celé utkání navíc využíval jen pět beků. Jeho protějšek Miloš Říha se musel vedle obránce Michala Sýkory obejít bez forvardů Blažka s Divíškem, do hry naopak zařadil kapitána Janeckého.

Šesté utkání se hraje v neděli od 17:00 v Pardubicích a Slavia v něm může získat mistrovský titul.

Výsledek:

Slavia Praha - Pardubice 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 16. Duda (Hejda, Sailer), 59. Duda (J. Beránek, Kadlec). Rozhodčí: Turčan, Homola - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 15:18, navíc Mikeska, Tvrdík (oba Pardubice) oba 10 min. Využití: 2:0. Diváci: 5000. Stav série: 3:1.

Sestavy:

Slavia Praha: Málek - Kadlec, Hejda, J. Novák, Kolařík, Posmyk, Graňák - Šaffer, J. Beránek, Sailer - Duda, Fadrný, Antoš - Jaroš, M. Kopecký, R. Dlouhý - Hruška, Klepiš, Tomica.

Pardubice: A. Svoboda - Mudroch, Zábranský, Čáslava, Pácal, A. Novotný, Duben - Jaroslav Kudrna, Tvrdík, Lubina - P. Sýkora, Janecký, Rolínek - Kropáč, Mikeska, Pištek - Kolář, Koukal, Průcha.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme