Slavia na domácím ledě podlehla Plzni

Ani bod nevytěžili hokejisté Slavie z dnešní předehrávky 14. kola s Plzní a zůstali v extraligové tabulce poslední. Plzeňský tým si po vítězství v Praze 3:2 polepšil na jedenácté místo. A jak utkání viděli a hodnotili trenéři obou týmů?

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Slavia Praha

HC Slavia Praha | Foto: HC Slavia Praha

Ondřej Weissmann (Slavia Praha): "Scénář posledních zápasů je pořád stejný. Dnes to bylo jiné snad jen v tom, že jsme nevedli, ale prohrávali, dokázali zápas otočit, ale pak ho opět ztratili. Stále máme špatné přesilovky i hru v oslabení. K tomu už není co říci. Výhra nad Vítkovicemi pro nás nebyla tou správnou vzpruhou, kterou bychom potřebovali. Tou by byl dnešní zápas, kdybychom ho zvládli." František Černý (Plzeň): "Jsme rádi, že jsme tady vyhráli. Základem bylo, že jsme v první třetině eliminovali nápor Slavie, se kterým jsme počítali. Ve druhé jsme dokázali navíc dát gól z přesilovky, což pro nás bylo dobré. V poslední třetině nám sice nevyšla první polovina, ale ukázala se síla mužstva, když jsme dokázali ještě otočit vývoj utkání z 1:2 na 3:2. Všichni kluci makali, vše bylo v pořádku."

Branky a nahrávky: 44. Sobotka (Bednář), 50. Sup (Čermák) - 30. Šindel (Cartelli), 52. Důras (Mazanec), 54. Ludvík (Trnka). Rozhodčí: Minář - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:2. Diváci: 3240. Sestavy: Slavia Praha: Franěk - Kadlec, Žižka, Hlavačka, Kolařík, Turoň, Graňák - D. Hruška, Beránek, Sobotka - Bednář, Vlasák, Dlouhý - Čermák, Rataj, Sup - Vondrka, Červenka, Doležal. Trenéři: V. Růžička, Weissmann a Kalous. Plzeň: Málek - Cartelli, Derner, Nedoma (31. Pulpán), J. Malinský, Mazanec, Trnka - Zelenka, Divíšek, Šaffer - Důras, Šindel, Adamský - Heřman, R. Král, Ludvík - Fabuš, Kepl, Sakata. Trenéři: Kučera a Černý.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme