Slavia pokořila teplická Stínadla

Fotbalisté Slavie Praha zvítězili v závěrečném zápase 16. kola první ligy v Teplicích 4:2. Hosté vedli již 4:0, domácí snížili až v závěru. Pražané se v tabulce posunuli na druhé místo, na vedoucí Spartu ztrácejí dva body.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Autor dvou gólu Slavie Michal Švec a teplický kapitán Jiří Sabou

Autor dvou gólu Slavie Michal Švec a teplický kapitán Jiří Sabou | Zdroj: ČTK

Útočník Slavie Pavel Fořt se díky gólu v dnešním utkání dotáhl na svého spoluhráče Vlčka, který stejně jako Lafata z Jablonce a ostravský Střihavka vstřelil v ligové sezoně již sedm branek. Zmíněná čtveřice fotbalistů ztrácí na vedoucí duo tabulky kanonýrů Pecku z Mladé Boleslavi a sparťana Doška jediný gól. Premiérové trefy v nejvyšší soutěži se dnes dočkali osmnáctiletí slávističtí mladíci Michal Švec a Bořek Dočkal. Prvně jmenovaný navíc přidal proti Teplicím ještě jeden přesný gólový zásah.

FK Teplice - Slavia Praha 2:4 (0:3). Branky: 77. Fenin, 84. Kroupa - 7. a 29. Švec, 33. Fořt, 57. Dočkal. Rozhodčí: Damková - Zlámal, Novák. ŽK: Hunal, Doležal - Aračič, Švento, Latka, Dosoudil. Diváci: 3682. Sestavy: Teplice: Poštulka - Valenta (65. Stožický), Lukáš, Hunal, Klein - Doležal, Dort (8. Verbíř), Sabou, Jirsák - Fenin (79. Kroupa), Džeko. Trenér: Mareček. Slavia Praha: Kozáčik - Hubáček, Latka, Dosoudil, Aračič - Krajčík, Dočkal (90. Vácha), Švec, Švento - Vlček (81. Gaúcho), Fořt (87. Necid). Trenér: K. Jarolím.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme