Slavia porazila Most a uniká

Fotbalisté pražské Slavie využili zaváhání největších konkurentů v boj o titul a v čele tabulky mají už čtyřbodový náskok před Spartou. Dnes na Strahově bez problémů porazili 3:0 Most, který stále ještě čeká na první jarní branku. Pražany uklidnila branka Stanislava Vlčka z 9. minuty a Hrdličkova pojistka těsně před přestávkou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Jan Rosenauer

Mladá Boleslav doma proti Příbrami hazardovala s dvoubrankovým náskokem, ale nakonec uhájila vítězství 2:1, Otepka už stačil z pokutového kopu pouze snížit. Kladno uzmulo v důležité tři body v boji o záchranu na jihu Čech, naopak pokračuje krize Olomouce, která na jaře ještě nebodovala.

21. kolo fotbalové Gambrinus ligy

Slavia Praha - SIAD Most 3:0 (2:0)

Branky: 9. Vlček, 45. Hrdlička, 55. Janda. Rozhodčí: Makovička - Zlámal, Tulinger. ŽK: Krajčík - Schut, Vozábal, Pikl. Diváci: 7641.

Dynamo České Budějovice - SK Kladno 0:2 (0:1)

Branky: 44. Kalina, 52. Radzinevičius. Rozhodčí: Paták - Filgas, Goňa. ŽK: Skála, Dvořák, Kladrubský. Diváci: 3769.

FK Mladá Boleslav - Marila Příbram 2:1 (2:0)

Branky: 27. Pecka, 37. Poláček - 83. Otepka z pen. Rozhodčí: Kocián - Kodula, Košec. ŽK: Ševinský, Rajnoch - Halama, Kropík, Řezníček, Šmerda. Diváci: 4415.

SK Sigma Olomouc - FC Viktoria Plzeň 1:3 (0:1)

Branka: 90.+6 Schulmeister - 15. Fillo, 90.+1 Krbeček, 90.+4 Psohlavec. Rozhodčí: Jech - Slavík, Jiřík. ŽK: Rýdel, Šedivý - Rada, Malcharek. Diváci: 4251.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme