Slavia se zatím nepotápí

Pád fotbalové Slavie Praha do propasti je patrně zastaven, nebezpečí hromadného odchodu hráčů zažehnáno. Vedení klubu se prý podařilo získat peníze na vyrovnání dluhů. Záchranné laso hodil stávající majitel Slavie, firma Enic. Tvrdí to alespoň deník Sport s odvoláním na nejmenovaný zdroj.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

Mluvčí Slavie Praha Alexandr Kliment toto tvrzení nevyvrací ani nepotvrzuje. "Minulý týden jsme s hráči uzavřeli dohodu, že jednání o řešení krize ve Slavii nebudeme nijak komentovat. Mohu ale potvrdit, že své závazky plníme, a celou záležitost samozřejmě konzultujeme a řešíme s naším majoritním akcionářem, společností Enic," uvedl na přímý dotaz Radiožurnálu.

Konkrétněji se Kliment nevyjádřil ani k dalším informacím, podle nichž se o koupi Slavie Praha zajímají finanční skupiny Penta, PPF a blíže nespecifikovaná skupina amerických investorů. Odvolával se na dohodu s druhou stranou, podle které má být jednání vedeno diskrétně. "Mohu říci jenom to, že možné alternativy jsou pro Slavii velmi zajímavé," uzavřel téma Kliment.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme