Slavia v pohodě, Jarabinský s Baníkem opět nevyhrál

V dohrávaném zápase 15. kola první fotbalové ligy si hráči Slavie Praha připsali už čtvrté vítězství za sebou, na Strahově porazili Baník Ostrava 1:0. O třech bodech pro Slavii rozhodl již v šesté minutě Latka, který lehce tečoval Pitákovu střelu. Trenér Baníku Jozef Jarabinský nevyhrál ani šestý zápas v novém angažmá, úřadující mistr čeká na tříbodový zisk ještě o dva zápasy déle.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

Domácí na velmi kvalitním trávníku začali náporem a již v páté minutě se dostal po odraženém rohu míč k Latkovi, ale jeho tvrdá rána mířila přesně do míst, kde stál připravený brankář Raška. O minutu později již ale gólman lovil míč ze sítě. Sedláček přetáhl centr zprava na Adauta, ten pohotově vrátil Pitákovi a jeho technická střela tečovaná o Latkovu hruď vyvolala radost domácích příznivců.

Hostující kouč posílil po přestávce ofenzivu o rychlonohého Žůrka, ale na trávníku se to projevilo až v úplném závěru při dvou slibných protiútocích. Slavia měla jinak hru plně v moci a především Piták dělal ostravské obraně veliké starosti.

Slavia Praha - Baník Ostrava 1:0 (1:0)

Branka: 6. Latka. Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Adámek. ŽK: Bystroň, Látal, Zavadil. Diváci: 3572.

Slavia Praha: Černý - Švec, Holeňák, Bejbl, Rychlík - Piták, Gedeon, Latka, Sedláček - Vlček (80. Fořt), Adauto (77. Kuka). Trenér: Csaplár.

Baník Ostrava: Raška - Látal, Bystroň, Dvorník, Hoffmann - Pospěch, Besta, Zavadil, Kotrys (63. Tomášák), Čížek - Matušovič. Trenér: Jarabinský.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme