Slavia vyřadila z kádru obránce Dosoudila

Vedení fotbalové Slavie se snaží řešit současnou krizi prvoligového mužstva, které v pondělí prohrálo 0:1 v Jablonci a popáté za sebou nedokázalo zvítězit. Z prvního týmu do rezervy byl dnes přeřazen obránce Radek Dosoudil, který byl podruhé v krátké době vyloučen. Navíc dostal pokutu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

Slávisté dostali za úkol vyhrát ve čtvrtek nad Mladou Boleslaví, která je v tabulce na třetím místě o dva body před nimi. Slavia během necelého měsíce spadla z první příčky až na čtvrtou a místo boje o titul jí hrozí, že ani nepostoupí do evropských pohárů.

"S výsledky a především výkony mužstva jsme velmi nespokojeni. Ve čtvrtečním zápase s Mladou Boleslaví očekáváme bezpodmínečně vítězství. Věříme, že si realizační tým i hráči uvědomují vážnost situace a udělají pro výhru maximum," řekl dnes pro klubový web generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme