Slovácko neudrželo poločasový náskok

Fotbalisté Slovácka prohráli v utkání 4. kola první ligy s Baníkem Ostrava 1:2, i když od 3. minuty vedli zásluhou Rótha. V 73. minutě vyrovnal Střihavka a dvě minuty před koncem dal vítězný gól hostů Žůrek. Trenér domácích Jiří Plíšek tak ke svým čtyřiatřicátým narozeninám bodový zisk nedostal.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

F. Róth a T. Marek

F. Róth a T. Marek | Zdroj: ČTK

Podruhé za sebou ztratili fotbalisté Slovácka náskok a vyšli bodově zcela naprázdno. Po prohře 2:3 v minulém kole v Teplicích předvedlo dnes Slovácko stejný průběh i domácím divákům, když za stavu 1:0 umožnili Ostravě po změně stran dvěma góly otočit výsledek. "V prvním poločase jsme měli několik příležitostí, kdy jsme mohli rozhodnout o výsledku. Sami jsme se připravili o vítězství. Stalo se nám něco podobného jako v Teplicích a v závěru jsme ztratili všechny body," uvedl zklamaný trenér Jiří Plíšek. Příčinu výpadku vidí trenér hlavně ve ztrátě koncentrace po změně stran.

Ostravský trenér Karel Večeřa byl spokojen s výsledkem, nelíbil se mu ale výkon Baníku v prvním poločase. Hrdinou průměrného zápasu byl ostravský útočník Libor Žůrek, který nastoupil po změně stran.

Branky: 4. Róth - 73. Střihavka, 88. Žůrek. Rozhodčí: Královec - Kordula, Goňa. ŽK: Šuškavčevič, Görner, Drobisz - Hoffmann, Střihavka, Klimpl. Diváci: 4600.

Sestavy: Slovácko: Drobisz - Kaspřák, Rajnoch, Šuškavčevič, Němčický - Görner (76. Racko), Vozábal, Dragoun, Róth - Ivana (68. Malár), Vrána (85. Brožík). Trenér: Plíšek.

Ostrava: Raška - Marek, Klimpl, P. Besta, Hoffmann (46. Žůrek) - Rajtoral (69. Magera), Bystroň, Slončík, Tomašák (86. Čoupek) - Varadi, Střihavka. Trenér: Večeřa.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme