Slovácko zůstává u dna, prohrálo i s Kladnem

Utkání posledních dvou celků nejvyšší fotbalové soutěže rozhodl v nastavení kladenský náhradník Kousal, který svým prvním dotykem s míčem vrátil domácím ztracené vedení. O to Kladenští přišli po Vránově brance z 64. minuty. Hosté ze Slovácka totálně propadli v prvním poločase a mohli být rádi, že šli do šaten pouze s jednogólovým mankem. Po změně stran sice přidali, jenže nakonec si odchod do kabin se stejnými pocity zopakovali i o hodinu později. Slovácko vyhrálo naposledy v 1. kole a na posledním místě tabulky ztrácí na pozici zajišťující záchranu už pět bodů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

V posledních minutách se rozhodovalo o konečném výsledku také na severu Čech. Jablonec doma téměř celý zápas prohrával s Baníkem Ostrava po Mičolově zásahu, ale nakonec dokázal zachránit alespoň bod za remízu, kterou zajistil proměněným pokutovým kopem Kučera.

Olomouc po šesti porážkách na soupeřových hřištích poprvé neodjela z prázdnou. Štědrým hostitelem byla Příbram, která Hanákům přenechala bod za nerozhodný výsledek 1:1. Stejný stav svítil po 90 minutách i na stadionu v Plzni, kde úspěšně loupil Most.

12. kolo fotbalové Gambrinus ligy

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:1 (0:1)
Branky: 88. Kučera z pen. - 11. Mičola. Rozhodčí: Franěk - Pokorný, Tulinger. ŽK: Bystroň, Čoupek (oba Ostrava). Diváci: 2305.

SK Kladno - 1. FC Slovácko 2:1 (1:0)
Branky: 37. Veleba, 90+1. Kousal - 65. Vrána. Rozhodčí: Douda - Filgas, Gallo. ŽK: Pončák, Radzinevičius - Róth, Kaspřák, Drobisz, Lysoněk, Šuškavčevič. ČK: 73. Šuškavčevič. Diváci: 3450.

FK Marila Příbram - SK Sigma Olomouc 1:1 (1:0)
Branky: 45. Polodna - 76. V. Schulmeister. Rozhodčí: Jílek - Chytil, Lhoták. ŽK: Hašek, Podrazký, Penner - Vojáček, Rýdel, Flachbart, Škerle, Hartig. Diváci: 2267.

Viktoria Plzeň - SIAD Most 1:1 (0:0)
Branky: 65. Fillo - 57. Pikl. Rozhodčí: Jech - Košec, Novák. ŽK: Šíma - Suchý, Krejčí. Diváci: 3037.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme