Šmicer se vrátil po zranění

Český fotbalový útočník Vladimír Šmicer se po zranění achillovky vrátil zpět na trávníky anglické Premier league. Přestože střídal až v 85. minutě, jeho Liverpool zvítězil nad Evertonem 3:1. Další český hráč ve službách vítěze letošního Superpoháru, Patrik Berger, se i nadále zotavuje po operaci kolena.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání začalo lépe pro Everton a Kevin Campbell už v 5. minutě po souboji ve vápně otevřel skóre. Liverpool však záhy vyrovnal zásluhou Gerrarda, jenž na hranici šestnáctky oklamal obránce a šikovnou střelou překonal gólmana Paula Gerrarda. Ještě do poločasu otočil výsledek Michael Owen, který z penalty potrestal faul na Emila Heskeyho. Vedení Liverpoolu pojistil na začátku druhé půle po parádní individuální akci norský obránce John Arne Riise, letní posila z Monaka. Po přestávce oživili hru Evertonu střídající Paul Gascoigne a Tomasz Radzinski. Do několika slibných šancí se dostal znovu Campbell, ale i tu poslední minutu před koncem mu zmařil skvělým zákrokem polský brankář Jerzy Dudek.

Výsledek 5. kola: Everton - Liverpool 1:3 (5. Campbell - 12. Gerrard, 31. Owen z pen., 52. Riise).

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme