Souboj fotbalových fanoušků - 12. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky nejvyšší české fotbalové soutěže očima reportérů Radiožurnálu má ve 2. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme pět nejsympatičtějších počinů kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo v 12. kole

1. Ostrava (10 bodů) - Vyprodané Bazaly, atmosféra elektrizující, choreo nápadité, není co dodat.

2. neuděleno

3. Slavia (6 bodů) - Tradičně bouřlivý Eden, opět více než z poloviny zaplněný, ani proti Brnu si nevedli červeno-bílí fandové vůbec zle.

4. neuděleno

5. Sparta (2 body) - Sice to trvalo, ale sparťané do svého sektoru na Bazalech nakonec dorazili a kromě jiného se také zoufale snažili soupeřit s hlasivkami a choreografií domácích - i když podobně marně jako jejich oblíbenci na trávníku s Baníkem.

Co se nepovedlo v 12. kole

Brno (- 5 bodů) - Tak dlouho se čekalo na první demolici nového stadionu v Edenu, až přijeli fanoušci Brna a s využitím nejmodernější pyrotechniky uzmuli tento primát pro sebe.

Sparta (- 5 bodů) - Dýmovnice ve vlaku, zdemolovaný autobus a výtržnosti na stadionu, kam dorazili po půl hodině zápasu a znepříjemňovali ho i hráčům "svého" klubu. I tak vypadalo představení těch, kteří přijeli do Ostravy "fandit" Spartě.

Ostrava (-1 bod) - Dýmovnici, která oddálila začátek utkání se Spartou, si mohli domácí fandové odpustit, zvlášť při tak vydařeném představení.

Pořadí po 12. kole

1. Slavia 73 2. Ostrava 57 3.-4. Liberec a Mladá Boleslav 30 5. Sparta 28 6. Plzeň 17 7. Brno 16 8. Žižkov 13 9. České Budějovice 4 10. Bohemians Praha 2 11.-13. Jablonec, Olomouc, Příbram 0 14.-15. Kladno a Zlín -1 16. Teplice -3

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme