Souboj fotbalových fanoušků - 13. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky nejvyšší české fotbalové soutěže očima reportérů Radiožurnálu má ve 2. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme pět nejsympatičtějších počinů kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo v 13. kole

1. Ostrava (10 bodů) - Baník vyloupil Mladou Boleslav a velký podíl na tom měli jeho skvělí příznivci.

2. Mladá Boleslav (8 bodů) - Také domácí fandové měli na nejlepší ligové atmosféře kola nezanedbatelný podíl.

3. Sparta (6 bodů) - Ačkoli se na Letné po většinu hrací doby nebylo na co dívat, domácí fanoušci to nesli statečně a na takové poměry povzbuzovali vytrvale a usilovně.

4. neuděleno

5. neuděleno

Co se nepovedlo v 13. kole

Slavia (- 3 body) - V Českých Budějovicích předvedli fandové červeno-bílých to horší ze svého repertoiru - kromě pyrotechniky také řadu - jemně řečeno - nepěkných výrazů směrem k velkému rivalovi z Prahy i jeho bývalému hráči, Jihočechovi Karlu Poborskému.

Sparta (- 1 bod) - Kromě vytrvalého povzbuzování zahřívala sparťanský kotel také zakázaná pyrotechnika.

Pořadí po 13. kole

1. Slavia 70 2. Ostrava 67 3. Mladá Boleslav 38 4. Sparta 33 5. Liberec 28 6. Brno 21 7. Plzeň 17 8. Žižkov 13 9. České Budějovice 4 10. Bohemians Praha 2 11.-13. Jablonec, Olomouc, Příbram 0 14.-15. Kladno a Zlín -1 16. Teplice -3

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme