Souboj fotbalových fanoušků - 24. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky nejvyšší české fotbalové soutěže očima reportérů Radiožurnálu má ve 2. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme pět nejsympatičtějších počinů kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo ve 24. kole

1. neuděleno

2. neuděleno

3. Jablonec a Liberec (6 bodů) - Společně vytvořili nejlepší atmosféru kola. Obavy, že půjde o rizikové utkání, se nenaplnily.

4. Ostrava a Slavia (4 body) - Oba tábory dokázaly v roli hostujících fanoušků oživit fotbalová odpoledne na Žižkově, kde hráli coby domácí Bohemians, a v Kladně.

5. Kladno, Mladá Boleslav, Olomouc, Plzeň a Sparta (2 body) - Sparťanské publikum se poměrně se ctí vyrovnalo s tím, že domácí fotbalisty nemohl hnát kupředu kotel kvůli zavřeným sektorům za brankami, i když žádné dech beroucí představení se na Letné nekonalo. Toho dokázali využít Západočeši, kteří byli po celý zápas slyšet. Pochvalu zaslouží domácí publikum v Mladé Boleslavi a Olomouci. Kladenští fanoušci se na své poměry nevídaně odvázali a při vedení nad Slavií svůj tým hlasitě povzbuzovali.

Co se nepovedlo ve 24. kole

Ostrava a Slavia (- 1 bod) - Pořadatelská služba Bohemians Praha zabavila Ostravanům slušnou dávku pyrotechniky, kterou měli fanoušci hostí ukrytou pod stánkem s občerstvením. Přesto si baníkovci "poradili" a během utkání odpálili ohňostroj, který měli připravený těsně za plotem žižkovského stadionu. Slávisté svou dýmovnicí v Kladně málem ohrozili vlastního hráče, což jen podtrhuje nesmyslnost jejich počínání.

Pořadí po 24. kole

1. Slavia 124 2. Ostrava 118 3. Sparta 68 4. Liberec 62 5. Mladá Boleslav 52 6. Brno 34 7. Plzeň 25 8. Žižkov 22 9. Olomouc 21 10. Jablonec 18 11. České Budějovice 4 12. Bohemians Praha 1 13. Zlín 3 14. Příbram 0 15. Kladno 1 16. Teplice -3

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme