Souboj fotbalových fanoušků - 28. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky nejvyšší české fotbalové soutěže očima reportérů Radiožurnálu má ve 2. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme pět nejsympatičtějších počinů kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo ve 28. kole

1. neuděleno

2. Slavia (8 bodů) - Slávisté slavili titul tentokrát ve stítsněném prostoru žižkovského stadionku, který ale dokázali slušně zaplnit a užít si úspěšnou obhajobu titulu po 66 letech.

3. neuděleno

4. Mladá Boleslav a Sparta (4 body) - Je to tristní, ale návštěvnost a atmosféra jsou s blížícím se vyvrcholením nejvyšší fotbalové soutěže spíše horší než lepší. Na Spartě byla v tomto kole nejvyšší, i když atmosféra hodně vlažná. V Boleslavi bylo takřka plno.

5. Ostrava (2 body) - Za statečnou vytrvalost, se kterou desítky příznivců Baníku vydrží objíždět se svým týmem republiku i za současného stavu naprostého rozkladu mužstva.

Pořadí po 28. kole

1. Slavia 146 2. Ostrava 126 3. Sparta 78 4. Liberec 68 5. Mladá Boleslav 62 6. Brno 34 7. Plzeň 25 8. Žižkov 22 9. Olomouc 21 10. Jablonec 18 11. České Budějovice 4 12. Bohemians Praha 1 13.-14. Kladno a Zlín 3 15. Příbram 0 16. Teplice -3

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme