Sparta odevzdala body Mladé Boleslavi

V dohrávce 7. kola Gambrinus ligy prohráli fotbalisté pražské Sparty na Letné mužstvu Mladé Boleslavi 0:1. Rozhodující okamžik zápasu se odehrál v 83. minutě. V ní se protlačil do koncovky hostující útočník Radim Holub a zajistil Středočechům cenné vítězství.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta - Mladá Boleslav

Sparta - Mladá Boleslav | Zdroj: ČTK

Sparťanští fotbalisté tak napodobili své nejbližší ligové konkurenty. Na Letnou dorazilo nezvykle málo diváků. Poslední dění ve fotbalové Spartě odrazuje od návštěvy letenského stadionu stále více fanoušků.

Na první domácí zápas v lize po ostudném incidentu v Teplicích zavítalo jen šest tisíc fanoušků, tedy ještě méně než ve čtvrtek na utkání 1. kola Poháru UEFA s dánským Odense.

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 0:1 (0:0)

Branka: 83. Holub. Rozhodčí: Franěk - Slavík, Večeřa. ŽK: Kopic, Táborský. Diváci: 6011.

Sestavy:

Sparta: Poštulka - Pospěch, Brezinský, Kadlec, Kladrubský - Kolář (66. Slepička), Kisel, Hušek, Limberský (60. Matušovič) - Došek, Kulič (82. Žofčák). Trenér: Bílek.

Mladá Boleslav: Miller - Voříšek, Rojko, Kopic, Hrdlička (46. Kalina) - Sedláček, Rajnoch, Matějovský - Táborský (79. Poláček), Kysela (67. Holub) - Mendy. Trenér: Ščasný.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme