Sparta roli vysokého favorita v derby neodmítá

Už po 250. se mezi sebou utkají fotbalisté Sparty a Slavie. Slavné derby pražských "S" je na programu nejvyšší fotbalové soutěže v pátek od 16.30 a jeho jednoznačným favoritem je vedoucí celek soutěže Sparta.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ta je suverénní stejně jako v podzimní části soutěže, na startu ligového jara ještě neztratila ani jeden bod, všechna tři utkání vyhrála. Navíc je až na dlouhodobé marody Vlastimila Svobodu, Grygeru a Sionka kompletní.

Slavia je na tom jinak. I když také se u ní oproti podzimu nic nezměnilo. Stále se trápí, nevyhrává a v tabulce se krčí na osmém místě. Do derby půjde oslabená o zraněného chorvatského obránce Šuškavčeviče a s nalomenou psychikou po dalším nevydařeném utkání v pondělní dohrávce proti Baníku Ostrava. O změně trenéra se před derby ale nikdo ze slávistického vedení nechce bavit, vše se prý bude řešit až po derby.

O zápas je velký zájem, fanoušci se dokonce těší na "dvojboj". Po střetnutí Sparta - Slavia s výkopem v 16.30 se totiž mohou přesunout do nedaleké hokejové haly v Holešovicích, kde v 19 hodin začne třetí čtvrtfinálový duel play-off hokejové extraligy Sparta - Litvínov. Obě utkání by prý mohla být vyprodaná.

Pravděpodobné sestavy:

Sparta: Blažek - Horňák, J. Novotný, Abanda, Labant - Jarošík, Slončík, Holub, Hašek - Kincl (Lazzaro), Obajdin.

Slavia: Černý - Suchopárek - Sankovič, Hyský, Müller - L. Došek, Ulich, Dostálek, Kuchař - Kuka, T. Došek.

Miroslav Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme