Sparta udržela neporazitelnost i v derby

Hokejisté Sparty zvítězili v dohrávce 35. kola v pražském derby nad Slavií 3:2 v prodloužení a neprohráli už třináct zápasů v řadě. Také o výhře Zlína na ledě Vítkovic v předehrávce 47. kola rozhodlo prodloužení, dva body pro hosty vybojoval gólem ve čtvrté minutě nastaveného času obránce Zubíček.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga | Foto: Jan Rosenauer

Sparta dvakrát vedla zásluhou Broše a Sivka, domácím se podařilo vyrovnat díky gólům Hübla a Beránka pět minut před koncem. O vítězství Sparty rozhodl brankou ve třetí minutě nastaveného času Jiří Zelenka. Oběma týmům se dnes nedařily přesilové hry. Slavia nevyužila dokonce ani téměř dvouminutovou výhodu pěti proti třem. Sparta tak ziskem dvou bodů zvýšila v čele extraligy náskok před druhými Pardubicemi na osm bodů.

Výsledky:

Dohrávka 35. kola:

Slavia Praha - Sparta Praha 2:3 v prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1), branky a nahrávky: 27. Hübl (Hejda), 55. Beránek (Hübl) - 8. Broš (Nedvěd), 42. Sivek (J. Hlinka, Žemlička), 63. Zelenka (J. Hlinka)

Předehrávka 47. kola:

HC Vítkovice - Continental Zlín 4:5 v prodl. (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1), branky a nahrávky: 8. Moravec (Burger, Melenovský), 36. M. Tomášek (Irgl), 53. Irgl (Čermák), 60. Čermák (Moravec, Melenovský) - 14. Čajánek (M. Hamrlík), 39. Somík (Okál, Čajánek), 41. Balaštík, 55. Blaťák, 64. Zubíček (M. Hamrlík, Čajánek)

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme