Straka se vrátí až na jaře, Fleury má 1000 kanadských bodů

Hokejista Martin Straka na olympiádu téměř jistě nepojede. Zlomenou pravou holeň mu lékaři vyztužili téměř půlmetrovou titanovou destičkou a jeho návrat na led bude možný asi až v dubnu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hokej

hokej

Martin Straka se zranil v nedělním utkání NHL mezi Pittsburghem a Floridou. Noha se mu při útočení zahákla o mantinel, soupeřův obránce mu navíc bránil v pohybu hokejkou a Straka si při pádu plnou vahou nohu přisedl. Operace proběhla dobře, ale rekonvalescence si vyžádá dlouhou dobu a Straka se podle lékaře klubu Charlese Burkeho vrátí na led až v play-off NHL.

Theoren Fleury z New York Rangers dosáhl v nočním utkání NHL New York Rangers proti Dallasu hranice 1000 kanadských bodů. K výhře Jezdců 4:2 přispěl dvěma asistencemi. Na jednom gólu domácích se podíleli také Radek Dvořák s Petrem Nedvědem.

Výsledek:

New York Rangers-Dallas Stars 4:2 (1:1, 3:1, 0:0), branky: 14. a 33. York, 36. McCarthy, 38. Van Impe (Dvořák, Nedvěd) - 8. Morrow, 24. Turgeon.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme