Strakova premiéra byla remízová

Fotbalisté Viktorie Plzeň, poprvé vedeni novým koučem Františkem Strakou, remizovali v utkání 25. kola Gambrinusligy s lídrem soutěže z Liberce 1:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

František Straka

František Straka | Zdroj: ČTK

Nepříliš záživné utkání nenabídlo téměř pětitisícovému publiku skoro žádné šance či zajímavé situace. Plzeň se dostala do vedení těsně před přestávkou, když Košťál fauloval Bednáře a z nařízené penalty otevřel skóre ve 45. minutě přesnou střelou k tyči Rada.

Liberec se po přestávce mírně zlepšil a v 65. minutě dosáhl na zaslouženou remízu. Útočník Pospěch se před brankou obtočil kolem obránce a tvrdou střelou pod břevno srovnal. Severočeši po gólu ožili. Oba týmy se snažily strhnout vítězství na svou stranu, ale ani domácí Barteska, ani hostující Zakopal nebyli úspěšní. V nastaveném čase pak měla obě mužstva ještě po jedné velké šanci. Nejprve však po Bílkově pokusu vykopl míč z brankové čáry domácí Procházka a po protiútoku střídající Kousal hlavou v dobré pozici minul branku. Utkání skončilo zaslouženou remízou.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme