Sýkora na lavičce Sparty skončil, nahradí ho Hadamczik

Dvacet sedm kol vydrželi na lavičce hokejistů pražské Sparty trenér Václav Sýkora s asistentem Pavlem Hynkem. Novým koučem se stane bývalý lodivod extraligových Vítkovic Alois Hadamczik. Ukončení spolupráce se Sýkorou a Hynkem zdůvodnilo vedení klubu umístěním týmu v tabulce a špatným herním projevem mužstva.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Sparta Praha

HC Sparta Praha | Foto: Jan Rosenauer

Trenérské dvojici Sýkora - Hynek nepomohla ani nedělní výhra Sparty nad hokejisty Zlína, která přerušila sérii čtyř zápasů bez vítězství za sebou. Holešovický klub je po sedmadvaceti odehraných kolech na sedmém místě.

Sparta je už čtvrtým extraligovým klubem, který sáhl v této sezóně po výměně hlavního kouče. Ve Zlíně nahradil Antonína Stavjaňu jeho loňský kolega Zdeněk Venera, v Plzni nastoupil místo Richarda Fardy šéftrenér mládeže Karel Trachta a v Havířově se na postu hlavního trenéra postupně vystřídali Kamil Konečný, (toho si vybral nový kouč Sparty Alois Hadamczik za asistenta) Josef Augusta, František Vorlíček a Radomír Kužílek.

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme