Krejčíková se Siniankovou na Australian Open míří za deblovým titulem, už jsou v semifinále

Tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková postoupily na Australian Open stejně jako před rokem do semifinále čtyřhry. V utkání s kanadsko-mexickým párem Sharon Fichmanová, Giuliana Olmosová uspěly až při šestém mečbolu, třetí nasazená dvojice zvítězila 7:5, 5:7, 6:2.

Melbourne (Aktualizováno: 8:46 16. 2. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková | Foto: Toby Melville | Zdroj: Reuters

Ve druhé sadě se českým hráčkám nepovedla koncovka. Krejčíková se Siniakovou vedly už 5:3, jenže soupeřky odvrátily tři mečboly a vynutily si třetí set.

Krejčíková a Siniaková se na Australian Open naladily vítězně, v přípravném turnaji slaví deblový titul

Číst článek

V tom ale Fichmanová i Olmosová ztratily podání a na šestý pokus už česká dvojice téměř dvouapůlhodinový zápas ukončila.

Fichmanová s Olmosovou předtím dokázaly v úvodním kole melbournského grandslamu vyřadit páté nasazené tchajwanské sestry Čchan Jüng-žan a Čchan Chao-čching, pak jim podlehly i Kristýna Plíšková s Lucií Hradeckou.

Krejčíková a Siniaková spolu už v minulosti zvítězily v Paříži i ve Wimbledonu, v Melbourne je jejich nejlepším výsledkem právě postup do semifinále.

V tom se utkají s Darijou Jurakovou a Ninou Stojanovićovou a budou znovu favoritkami, neboť chorvatsko-srbský pár nepatří mezi nasazené.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme