Krejčíková hladce postoupila do třetího kola Australian Open. Wang Si-jü porazila 6:2 a 6:3

Čtvrtá nasazená Barbora Krejčíková hladce postoupila do 3. kola tenisového Australian Open. Číňanku Wang Si-jü porazila 6:2 a 6:3 a vylepšila si maximum v Melbourne. Loni i předloni vypadla ve druhém kole.

Tento článek je více než rok starý.

Melbourne Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková postoupila na Australian Open do třetího kola

Barbora Krejčíková postoupila na Australian Open do třetího kola | Foto: Morgan Sette | Zdroj: Reuters

Vítězka loňského Roland Garros Krejčíková po hladkém postupu přes zkušenou Andreu Petkovicovou tentokrát narazila na dvacetiletou vytáhlou Číňanku ze druhé stovky světového žebříčku, která se do hlavní soutěže dostala na divokou kartu.

‚Vše je tak, jak má být.‘ Krejčíková hodnotí úvodní duel na Australian Open, hektický program zvládá

Číst článek

„Bylo to opravdu těžké. Je to hráčka, která je na vzestupu. Je to levačka, je velmi nebezpečná, dobře podává. Jsem opravdu šťastná, jak jsem dnes hrála, a těším se, že budu hrát další zápas,“ řekla česká jednička v rozhovoru na kurtu.

V utkání si sice třikrát prohrála podání, ale sedmkrát byla úspěšná na příjmu. To jí zajistilo pohodlné vítězství a v dalším kole duel s někdejší grandslamovou šampionkou Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska.

„Těším se, že budu hrát další zápas. Miluji to tady v Austrálii, je to moje oblíbená destinace. Těším se, že se s ní utkám. Uvidím, na jaké úrovni jsem,“ poznamenala Češka k duelu s turnajovou šestadvacítkou.

Na Australian Open ve středu skončila premiéra v hlavní soutěži Australian Open pro Terezu Martincovou, jež prohrála 2:6 a 6:7 s Italkou Camilou Giorgiovou. 

cen, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme