Příště vyhrajeme my, věří Barbora Krejčíková. Se Siniakovou zakončují rok jako světové jedničky

Mohly být prvním ryze českým párem, který na by na tenisovém Turnaji mistryň vybojoval titul v ženském deblu, ale na tu nejcennější trofej nakonec Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková nedosáhly.

Singapur Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková s trofejí pro nejlepší deblový pár sezony

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková s trofejí pro nejlepší deblový pár sezony | Foto: Jaroslav Plašil

„Nevyužily jsme naše šance, které jsme dostaly. Holky jsou dobré a zahrály to líp než my, proto vyhrály,“ ohodnotila finále deblu na Turnaji mistryň Barbora Krejčíková.

Siniaková s Krejčíkovou Turnaj mistryň nevyhrály, finále ztratily ve dvou setech

Číst článek

Mohl to být další výtečný den českého tenisu, legenda Martina Navrátilová na kurtu coby ambasadorka Turaje mistryň a žena, po které je trofej za vítězství v ženském deblu pojmenována, ve sváteční den, sto let od vzniku Československa. Ale Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková, která měla v Singapuru boty v národních barvách, stály na slavnostním ceremoniálu jako poražené finalistky.

Francouzka Kristina Mladenovicová jim ale na stejném místě připomněla, jak úspěšná sezona to pro mladý český pár byla. S grandslamovými tituly z Paříže a z Wimbledonu, s pozicí světových jedniček na konci roku. Pogratulovala jim a dodala, že si je jistá, že už brzy přidají spoustu dalších velkých finálových zápasů.

„Bylo to od ní moc hezké a jak jsme my měly velice slušnou sezonu, tak i ony. Hrály dobře a dařilo se jim. Věřím, že příští rok se znovu potkáme a tentokrát vyhrajeme my,“ přála si podle Radiožurnálu Barbora Krejčíková.

V ideálním případě po takovém roce, jaký byl ten současný, na jehož konci převzaly trofej za světové jedničky v ženském deblu.

„Zlomová byla Paříž. Měly jsme i dobré zápasy, třeba finále v Miami. Ale zlomový bod bylo Roland Garros. Nehrály jsme dobře, dokonce jsme prohrávaly a otáčely zápasy, když jsme byly dole. Najednou se to otočilo,“ připomněla zřejmě zásadní moment úspěšného roku 2018 Kateřina Siniaková.

Tak ale příště už ten pohár uprostřed, i tak výborný rok @Katerina Siniakova a @B_Krejcikova

10:53 – 28. 10. 2018

22

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme