Tenistku Krejčíkovou stále trápí nemoc, odhlásila se z turnaje v Adelaide. Hrát nebude ani Vondroušová

Tenistky Barbora Krejčíková a Markéta Vondroušová se odhlásily z australského turnaje v Adelaide, kterým začne příští týden sezona. Informaci přinesl server Tenisový svět a jména českých hráček jsou škrtnuta i v přihláškách na webu tennisteen.it.

Adelaide (Austrálie) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková | Zdroj: Reuters

Kometa sezony Krejčíková, vítězka dvouhry i čtyřhry na Roland Garros či v deblu spolu s Kateřinou Siniakovou vítězka olympiády a Turnaje mistryň, na soustředění v Dubaji onemocněla.

Anketu Sportovec roku vyhrál potřetí zlatý judista Krpálek, druhé místo obsadila tenistka Krejčíková

Číst článek

Její stav popsal v úterý 21. prosince při vyhlášení tenisové ankety Zlatý kanár v Přerově její trenér Aleš Kartus slovy:

„Bára nám onemocněla, a docela hodně onemocněla. Musela dokonce přerušit přípravu. Má teplotu zvýšenou, má kašel a neustále spí. Je bez energie a má sníženou imunitu.“

Nejspíše proto Krejčíková Adelaide, kde je nejvýše nasazenou hráčkou světová jednička Ashleigh Bartyová z Austrálie, vynechá.

Kvitová snad ano

Vedle ní a Vondroušové přišel turnaj už o třetí Češku, kvůli zlomené pravé ruce přijde o úvod roku Karolína Plíšková. Hrát by měla Petra Kvitová.

Před Australian Open je pátá hráčka světa Krejčíková přihlášena od 10. ledna na turnaj v Sydney. Finalistka olympijské dvouhry Vondroušová by měla hrát v Adelaide akci kategorie 250, která navazuje na první turnaj vyšší úrovně. Úvodní grandslam sezony začne v Melbourne 17. ledna.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme