Krejčíková na titul v Sydney nedosáhla, ve finále turnaje podlehla Španělce Badosaové

Tenistka Barbora Krejčíková na turnaji v Sydney titul nezískala. Aktuálně čtvrtá hráčka světa podlehla ve finále Španělce Paule Badosaové po setech 3:6, 6:4 a 6:7.

Sydney (Aktualizováno: 10:26 15. 1. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková na Turnaji mistryň

Barbora Krejčíková | Foto: Carlos Perez Gallardo | Zdroj: Reuters

Krejčíková dokázala po ztrátě prvního setu vyrovnat a v rozhodující sadě smazat ztrátu 0:2, ale čtvrtý titul z okruhu WTA nakonec nevybojovala.

Ve druhé sadě získala česká tenistka rozhodující brejk v deváté hře a vyrovnala. V rozhodujícím setu vítězka Roland Garros opět prohrávala 0:2, ale znovu dokázala srovnat.

Duel nakonec musel rozhodnout tie-break, ve kterém se Španělka ujala vedení 5:2. Poté sice Krejčíková odvrátila první mečbol, ale podobný obrat jako v semifinále s Estonkou Anett Kontaveitovou, kdy úspěšně čelila sedmi mečbolům, se nekonal.

Krejčíková se španělskou soupeřkou tak prohrála i třetí vzájemné utkání. Už v pondělí čeká Krejčíkovou první grandslam sezony Australian Open.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme