Druhý titul pro Sestini Hlaváčkovou a Strýcovou. Český deblový pár vyhrál po New Havenu v Pekingu

Český deblový pár vyhrál druhý společný titul, když si ve finále turnaje v Pekingu poradil s dvojicí Dabrowská, Sü I-fan 4:6, 6:4 a 10:8. Strýcová se Sestini Hlaváčkovou už mají jistou účast na Turnaji mistryň.

Peking (Aktualizováno: 8:54 7. 10. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou po vítězství na turnaji v Pekingu

Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou po vítězství na turnaji v Pekingu | Zdroj: Reuters

Turnajové dvojky si s třetí nasazenou dvojicí Dabrowská, Sü I-fan, které už jsou rovněž kvalifikované na Turnaj mistryň v Singapuru, poradily po vyrovnané bitvě za hodinu a půl. Strýcová finále zakončila přesným lobem od základní čáry.

Strýcová s Hlaváčkovou se spojily až v antukové části sezony a už v minulém týdnu si zajistily účast na Turnaji mistryň. Na cestě do pekingského finále porazily tři páry, se kterými by se mohlu utkat i v Singapuru.

Český deblový pár už byl v letošní sezoně už celkem pětrkrát ve finále. Titul zatím slavil v New Havenu před US Open. Naposledy ve Wuhanu podlehly Meertensové s Schuursovou.

O vítězství mezi singlistky si zahraje od zhruba 10:30 českého času Anastasija Sevastová proti Caroline Wozniacké, která vyřadila ve čtvrtfinále Kateřinu Siniakovou.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme