Angry Birds jsou v semifinále. Strýcová a Sestini Hlaváčková vyhrály za 73 minut

Barbora Strýcová a Andrea Sestini Hlaváčková bez větších problémů zvládly čtvrtfinále Turnaje mistryň ve čtyřhře. Český pár s přezdívkou Angry Birds porazil španělsko-slovinskou dvojici Andreja Klepačová, María Martínezová Sánchezová 6:1 a 6:2.

Tento článek je více než rok starý.

Singapur (Aktualizováno: 18:04 25. 10. 2018) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Sestini Hlaváčková (v pozadí) a Barbora Strýcová

Andrea Sestini Hlaváčková (v pozadí) a Barbora Strýcová | Zdroj: Reuters

První zápas deblové části Turnaje mistryň trval jen necelou hodinu a čtvrt. Barbora Strýcová a Andrea Sestini Hlaváčková porazily španělsko-slovinskou dvojici Andreja Klepačová, María  Martínezová Sánchezová 6:1 a 6:2.

Karolína Plíšková je v semifinále Turnaje mistryň, Petru Kvitovou porazila ve dvou setech

Číst článek

Už po prvním zápase deblu v Singapuru je jasné, že o titul z Turnaje mistryň si zahraje jeden český pár. „Angry Birds“ se totiž v semifinále utkají se světovými jedničkami Kateřinou Siniakovou a Barborou Krejčíkovou.

„Od začátku jsme hrály perfektně. Soustředily jsme se na naší hru,“ zhodnotila rychlý zápas ještě přímo na kurtu Barbora Strýcová.

Český pár na kurtu od začátku vládl, Strýcová i Sestini Hlaváčková dobře podávaly i returnovaly. Na druhé straně se trápila Slovinka Andreja Klepačová, která Češkám pomohla spoustou chyb, které španělská veteránka María  Martínezová Sánchezová nedokázala napravit.

Zápas končil v exhibičních duchu. Český pár vyhrál i výměnu, ve které Sestini Hlaváčková po odrazu od sítě míček dvakrát promáchla, ale napotřetí ho stihla trefit.

„Ani nevíte, kolik myšlenek má v tu chvíli hráč v hlavě. Viděla jsem, jak Bára odbíhá, stihne to? Nestihne? Nakonec jsem to trefila já,“ smála se na kurtu.

Česká účast ve finále Turnaje mistryň je jistá - skvělý výkon @Barbora Strycova a @Andrea Hlavackova

09:01 – 25. 10. 2018

3 26

Tenisový Turnaj mistryň v Singapuru (tvrdý povrch, dotace 7 milionů dolarů):
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Sestini Hlaváčková, Strýcová (3-ČR) - Klepačová, Martínezová (8-Slovin./Šp.) 6:1, 6:2,

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme