Strýcová si musí na finále počkat. Sobotní program se protáhl, ženská čtyřhra bude až v neděli

Tenistka Barbora Strýcová nastoupí ve Wimbledonu k finálovému zápasu čtyřhry až v neděli. Plánovaný poslední zápas na centrkurtu pořadatelé kvůli protahujícímu se mužskému deblu odložili.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová v semifinále Wimbledonu

Barbora Strýcová v semifinále Wimbledonu | Foto: Hannah McKay | Zdroj: Reuters

Strýcová s tchajwanskou partnerkou Sie Šu-wej měly na závěr sobotního programu nastoupit proti kanadsko-čínskému páru Gabriela Dabrowská, Sü I-fan. Finále mužské čtyřhry Nicolas Mahut, Edouard Roger-Vasselin - Juan Sebastian Cabal, Robert Farah se však protáhlo až do pátého setu, proto vedení turnaje následující zápas zrušilo.

Třiatřicetiletá Strýcová na londýnské trávě došla až do semifinále dvouhry. Pokud se Sie Šu-wej získají titul, stane se Strýcová poprvé v kariéře světovou jedničkou v deblovém žebříčku WTA.

Zápas o titul v ženské čtyřhře by měl v neděli začít po skončení finálového utkání mužské dvouhry. Zápas mezi Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem začne v 15.00.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme