Tým světa má první body ze dvouhry. Berdych prohrál s Kyrgiosem 1:2 na sety

Ani druhý zápas, ve kterém nastoupil, nedopadl pro Tomáše Berdycha příznivě. S Australanem Nickem Kyrgiosem prohrál po setech 6:4, 6:7 a 6:10. Tým Johna McEnroa tak získal své první sobotní body, stále ale prohrává 3:7.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych

Tomáš Berdych | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Další zápas, další drama. S výjimkou střetnutí mezi Federerem a Quarrym mají zápasy na Laver Cupu napínavou koncovku. Dnes i včera při čtyřhře na to ale doplatil český tenista Tomáš Berdych, který nezvládl závěr zápasu s Nickem Kyrgiosem.

Federer s Nadalem jdou do akce. Hvězdy Laver Cupu spolu nastoupí i v deblu

Číst článek

Berdych v prvním setu skvěle podával, hned ve druhém gamu získal brejk a celou sadu pak ukončil svým sedmým esem v zápase. Ve druhém setu odvrátil tři brejkboly a tak se muselo jít do tie-breaku. Berdych v něm sice vedl už 4:2, ale po laciné chybě vycítil šanci Kyrgios. Ten pak Berdychovi nedal šanci a zvítězil 7:4.

V super tie-breaku rozhodla koncovka. Kyrgiosovi se dařily esa, Berdych navíc dvakrát chyboval při svém podání. Jednou svému soupeři daroval dvoubodový náskok, podruhé již celý zápas.

Tým vedený Johnem McEnroem tak získal své první dva body ze dvouhry, ale stále prohrává 3:7. Nyní je na programu očekávána čtyřhra, ve které vedle sebe nastoupí Rafael Nadal a Roger Federer.

mav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme