Můžeme být na sebe pyšné, shodují se české tenistky po výhře nad Američankami. Spokojený byl i kapitán

České tenistky postoupily do semifinále Poháru Billie Jean Kingové. Ve svém posledním utkání ve skupině proti Američankám o tom rozhodly už v úvodních dvouhrách, do kterých kapitán Petr Pála vybral Markétu Vondroušovou a Kateřinu Siniakovou. Vondroušová hladce porazila Danielle Collinsovou, Siniaková pak ve dvou setech zdolala jedničku Spojených států Cori Gauffovou.

Glasgow Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Vondroušová se raduje s realizačním týmem

Markéta Vondroušová se raduje s realizačním týmem | Zdroj: Reuters

České tenistky postoupily do semifinále Poháru Billie Jean Kingové a v duelu se Spojenými státy o tom rozhodly nečekaně brzy, už po úvodních dvouhrách.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak hodnotily výhru nad Američankami české tenistky Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková

„Bylo to docela těžké, máme tady čtyři super holky, takže jsme se to snažily postavit nejlépe, jak jsme mohly a myslím, že to dopadlo dobře. Ani jedna z nás nečekala, že by to mohlo být po singlech. Katka hrála taky skvěle, ustála to a můžeme na sebe být pyšné,“ komentovala pro Radiožurnál Sport vítězná zápas Vondroušová.

„Určitě jsem ráda, že se mi ten zápas vyvedl, protože jsem byla nervózní a stále jsem si připomínala, že my jsme ty, které vedou 1:0 a to mi hrozně pomohlo. Když jsem pak urvala první set, tak mi to pomohlo o to víc. Byla jsem ráda, že jsem to po těch šancích dokázala urvat a hrála jsem lépe a lépe,“ doplnila Vondroušovou Siniaková.

„Týmová práce. Takhle jsme doufali, že to tak bude probíhat a obě holky zaslouží absolutorium.“ okomentoval výkony českých tenistek v duelu s Američankami Petr Pála.

Kapitán českého týmu bude v sobotu vybírat sestavu na Švýcarsko. Semifinále začne v sobotu po 17. hodině.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme