Další těsný zápas. Nadal porazil Socka a tým Evropy vede na body už 7:1

Ani v pátém vzájemném zápase se Američanu Jacku Sockovi nepodařilo porazit rodáka z Mallorky. Po setech 3:6, 6:3 a 9:11 v super tie-breaku odchází jako poražený. Rafael Nadal tak pro Evropu získal další dva body a tým vedený Björnem Borgem vede 7:1.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal při Laver Cupu

Rafael Nadal při Laver Cupu | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

Tým vedený Johnem McEnroem opět nedokázal vyhrát ve dvouhře. I tentokrát to byl to možná až nečekaně vyrovnaný zápas. Nadal opanoval první sadu v poměru 6:3. Jack Sock však tu druhou získal ve stejném poměru a rozhodnout tak musel super tie-break. V něm byl šťastnější Španěl, který vyhrál 11:9. Jack Sock bezprostředně po zápase mrskl raketou a velmi rychle zmizel z kurtu.  

Evropa vede nad zbytkem světa 5:1. Federer bez problémů přehrál Querreyho

Číst článek

Rafael Nadal tak potvrdil suverenitu Evropy v Laver Cupu ve dvouhrách. Hráči výběru Evropy vyhráli všech pět dvouher, které se dosud hrály. Suverénní byl však pouze Federer, který v prvním dnešním zápase porazil Sama Quarryho po setech 6:4 a 6:2.

Tým světa bude mít další šanci získat své první body ve dvouhře dnes v 19:00, kdy se proti sobě postaví Nick Kyrgios a domácí hvězda Tomáš Berdych. Velké očekávání vzbuzuje i večerní čtyřhra, ve které si spolu zahrají Rafael Nadal a Roger Federer. Jejich soupeři budou Sock a Querrey.

Matouš Veselský Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme