Kapitán Navrátil nominoval družstvo na Davis Cup, Veselého doplní hráči ze třetí světové stovky

V nominaci nehrajícího kapitána Jaroslava Navrátila na utkání druhé divize Davis Cupu jsou Jiří Veselý, Adam Pavlásek, Václav Šafránek a Lukáš Rosol. Tým doplňuje specialista na čtyřhru Roman Jebavý.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Veselý

Jiří Veselý | Foto: Pavel Lebeda | Zdroj: ČTK

Po definitivním konci Radka Štěpánka a reprezentačním loučení dlouhodobé české jedničky Tomáše Berdycha musel Jaroslav Navrátil sáhnout pro hráče pro zápas druhé divize Davis Cupu i hluboko do třetí stovky světového žebříčku.

Čeští tenisté se o baráž Davis Cupu utkají s Izraelem. Hrát se bude v dubnu v Česku

Číst článek

Lídrem týmu proti Izraeli má být Jiří Veselý, aktuální 64. nejlepší hráč světa. Doplňují ho Adam Pavlásek (202.), Václav Šafránek (224.), Lukáš Rosol (241.) a Roman Jebavý, který v singlovém žebříčku není veden, ale je 55. na světě mezi deblisty.

Izraelský kapitán Harel Levy bude spoléhal na Dudiho Selu, který je aktuálně světovým číslem 92. Druhý nejlepší je 250. Edan Lešem v nominaci je 18letý Jišaj Oliel, který je ve světovém pořadí až v sedmé stovce.

Zápas 2. kola evropsko-africké zóny se uskuteční podle nového rozpisu jednotlivých utkání v pátek 6. a v sobotu 7. dubna.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme