Nishikori nahradí zraněného Del Potra na tenisovém Turnaji mistrů, uvedli pořadatelé

Argentinský tenista Juan Martín del Potro se kvůli zranění kolena odhlásil z Turnaje mistrů. Místo něj se na závěrečném podniku sezony pro osmičku nejlepších hráčů představí Japonec Kei Nišikori. Oznámili to v sobotu pořadatelé turnaje.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Juan Martín del Potro opouští Australian Open už ve třetím kole

Del Potra nepustí na Turnaj mistrů zranění, nahradí ho Japonec Nishikori. | Zdroj: Reuters

Srb Djokovič porazil Federera, v pařížském finále se mu postaví ruský tenista Chačanov

Číst článek

Del Potro, jenž se v této sezoně propracoval nejvýš v kariéře až na třetí místo žebříčku ATP, si v říjnu na turnaji v Šanghaji poranil čéšku a navzdory léčbě londýnský start nestihne.

Je to pro mne frustrující, že nebudu schopný v Londýně hrát. Je to mimořádný turnaj a já udělal všechno, co šlo, aby se koleno zlepšilo. Rehabilitace pokračuje dobře, ale potřebuju víc času," řekl Del Potro, jenž na Turnaji mistrů startoval naposledy v roce 2013.

Osmadvacetiletý Nišikori se v Londýně představí počtvrté. Při svém debutu v roce 2014 a předloni došel až do semifinále. Vloni ho trápilo zranění zápěstí a na Turnaj mistrů se nekvalifikoval.

V londýnské O2 areně se připojí k Novaku Djokovičovi, Rafaelu Nadalovi, Rogeru Federerovi, Alexanderu Zverevovi, Kevinu Andersonovi, Marinu Čiličovi a Dominicu Thiemovi.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme