Kanaďanky přiletí na Fed Cup bez největších hvězd, Andreescuovou trápí zraněné rameno

Nejlepší žebříčkově postavenou Kanaďankou pro baráž Fed Cupu bude až 204. Rebecca Marinová. Bianca Andreescuová ani Eugenie Bouchardová se v Prostějově příští týden nepředstaví.

Prostějov Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bianca Andreescuová se v Prostějově nepředstaví

Bianca Andreescuová se v Prostějově nepředstaví | Foto: Jean-Yves Ahern-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

23. hráčka světového žebříčku Bianca Andreescuová na fedcupovou baráž nedorazí. 18letou kometu kanadského tenisu trápí zraněné rameno a není v nominaci, kterou zveřejnil kanadských tenisový svaz.

Jedničkou českého týmu ve fedcupové baráži bude Vondroušová. V nominaci je překvapivě i Šafářová

Číst článek

Podle předpokladů do Čech nepřijede ani bývalá světová pětka Eugenie Bouchardová, a tak  přiletí kapitánka Heidi El Tabakhová se sestavou Rebecca Marinová (aktuálně 204. v singlovém žebříčku WTA), deblistka Gabriela Dabrowská (387.), Leylah Fernandezová (376.) a Sharon Fichmanová, která v žebříčku dvouhry nefiguruje.

V české nominaci je překvapivě Lucie Šafářová, která se následně na turnaji ve Stromovce plánuje rozloučit s kariérou, doplní ji mladé Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a debutantky Karolína Muchová s Marií Bouzkovou.

Baráž se odehraje v Prostějově 20. a 21. dubna, z českého výběru se omluvily dlouholeté opory Petra Kvitová i Karolína Plíšková, chybí také světové jednička v deblu Kateřina Siniaková.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme