OBRAZEM: Golfisté podpořili Woodse jeho typickým oblečením. ‚Pomáháte mi,‘ vzkázal z nemocnice

Několik golfových hvězd na dálku podpořilo zraněného Tigera Woodse, jenž minulý týden podstoupil operace otevřené zlomeniny na pravé noze, kterou si přivodil při autonehodě. V závěrečném kole turnaje PGA Tour v Bradentonu golfisté oblékli kombinaci červeného trika a černých kalhot, která je právě pro Woodse na turnajích o nedělích typická.

Tento článek je více než rok starý.

Bradenton (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Woods obléká červeno-černý outfit o nedělích na golfových turnajích už od počátků kariéry. K nápadu byl inspirován matkou. „Nosím červenou, protože si máma myslí, že je to moje barva síly. A mamku byste měli vždycky poslouchat,“ popsal už dříve legendární golfista.

‚Má dobrou náladu.‘ Golfistu Woodse po nehodě úspěšně operovali a převezli do jiné nemocnice

Číst článek

Ve Woodsově tradiční barevné kombinaci na Floridě do finálového kola nastoupili Rory McIlroy, Patrick Reed, Tommy Fleetwood či Justin Thomas. Červenou a černou oblékla také švédská legenda Annika Sörenstamová, která v Orlandu hraje turnaj LPGA poprvé po 13 letech.

Podporu na dálku pětačtyřicetiletý golfista a patnáctinásobný šampion majoru, který v nemocnici podstoupil operace otevřené zlomeniny pravé nohy, brzy ocenil.

„Je složité vysvětlit, jak mě potěšilo, když jsem si zapnul televizi a viděl všechna ta červená trika. Vážně mi v těchto chvílích pomáháte,“ vzkázal Woods na twitteru podporujícím golfistům a fanouškům.

It is hard to explain how touching today was when I turned on the tv and saw all the red shirts. To every golfer and every fan, you are truly helping me get through this tough time.

01:45 – 01. 03. 2021

29425 483188

Na Woodse chtěl vzpomenout i pozdější vítěz turnaje Colin Morikawa. Čtyřiadvacetiletý Američan se stal právě po Woodsovi prvním hráčem, který před 25. narozeninami dokázal získat tituly na majoru i elitní akci WGC. Objednaný outfit ale Morikawovi nestihl dorazit.

„Tiger pro mě hodně znamená. Doufejme, že bude brzy a úplně v pořádku,“ řekl v děkovné řeči dojatý Morikawa. „Myslím, že neříkáme ‚děkuji‘ dost často. Takže chci Tigerovi poděkovat. Někdy ztrácíme lidi až příliš brzy. Kobeho (Bryanta). Já jsem před měsícem přišel o dědečka... Takže díky všem, pánové,“ dodal.

Woods skončil v nemocnici po dopravní autonehodě s mnohačetnými zraněními. Podle oficiálních zpráv z úřadu šerifa Los Angeles County se jeho vůz převrátil na střechu a záchranáři museli pětačtyřicetiletého Woodse z vraku vystříhat.

wei, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme