Hlaváčková zřejmě bude hrát se světovou jedničkou, jedná o páru s Tchajwankou Jung-žan Čchan

Tenistka Andrea Hlaváčková bude od příští sezony hrát čtyřhru s Tchajwankou Jung-žan Čchan. Tu porazila v semifinále Turnaje mistryň, kde byla v páru s končící legendou Martinou Hingisovou. Potvrdit spolupráci by obě tenistky měly během pár týdnů.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková | Foto: Jeremy Lee | Zdroj: Reuters

„Od US Open mi přišla spousta nabídek. Nejlukrativnější pro mě je spojit se s Jung-žan Čchan. Ale ještě nejsme definitivně dohodnuté,“ řekla Andrea Hlaváčková na tiskové konferenci po návratu z Turnaje mistryň.

Masters v Singapuru Hlaváčková vyhrála společně s Maďarkou Timeou Babosovou, už před turnajem v Singapuru ale bylo jasné, že spolu česko-maďarská dvojice pokračovat nebude, Babosová se chce více věnovat singlové kariéře.

Jung-žan Čchan Hlaváčková na turnaji vyřadila. Tchajwanská tenistka totiž byla partnerkou Martiny Hingisové, která ukončila kariéru. Obě také společně vládnou světovému žebříčku deblistek.

Andrea Hlaváčková je po triumfu v Singapuru pátou nejlepší deblistkou světa. „Vážím si toho stejně jako grandslamů. Tahle trofej mi chyběla. Její dosažení je možná těžší, protože se na turnaj musíte kvalifikovat a potom dojít ostrým pavoukem,“ vysvětlila.

Na konci náročného roku si dopřeje zasloužený odpočinek od tenisu. Společně s Tomášem Vernerem budou moderovat recepci sjezdu zástupců olympijských výborů. „Pak vyrazím s manželem na dovolenou a uvidím se s rodinou. Potom bude dost času na přípravu,“ plánuje Andrea Hlaváčková.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme