Del Potro desetileté výročí titulu z US Open v New Yorku neoslaví. Odhlásil se kvůli zlomenině čéšky

Argentinský tenista Juan Martín del Potro se kvůli zranění kolena podle očekávání nezúčastní US Open. Dvanáctý hráč světového žebříčku se z newyorského turnaje, na němž před deseti lety získal jediný grandslamový titul, odhlásil kvůli pokračující rehabilitaci zlomené čéšky.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Juan Martín del Potro porazil ve finále v Indian Wells Rogera Federera

Argentinský tenista Juan Martín del Potro se kvůli zranění kolena podle očekávání nezúčastní US Open | Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Třicetiletý Del Potro si na červnovém turnaji v londýnském Queen's Clubu zlomil čéšku v pravém kolenu podruhé během osmi měsíců. Téměř dvoumetrový tenista se podrobil operaci a připustil, že možná ve wimbledonské generálce odehrál poslední zápas kariéry.

Bývalá světová jednička Murray nebude hrát singl na US Open. Čeká ho jen debl a smíšená čtyřhra

Číst článek

Del Potra zdravotní problémy pronásledují po celou kariéru. Od triumfu na US Open v roce 2009 podstoupil tři operace levého zápěstí, zákroku se musel podrobit i na pravé ruce, pokaždé se ale dokázal na kurty vrátit.

Naposledy kvůli prasklé čéšce přišel o pět turnajů z úvodu této sezony, než se na londýnské trávě znovu zranil.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme