Tenistkám Muchové i Kristýně Plíškové se nedařilo. Na turnaji v Hertogenboschi vypadly v prvním kole

Kristýně Plíškové ani Karolíně Muchové se nepovedl přechod z antuky na trávu a v Hertogenboschi vypadly obě v prvním kole. Turnaj v Nizozemsku tak bude pokračovat bez účasti českých tenistek.

Hertogenbosch (Nizozemsko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Muchová odehrála ve druhém kole US Open nejlepší zápas v kariéře

Karolína Muchová odehrála ve druhém kole US Open nejlepší zápas v kariéře | Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Sestra světové trojky Karolíny Plíškové podlehla turnajové čtyřce Lesje Curenkové z Ukrajiny 4:6, 4:6 za hodinu a čtvrt.

Vondroušová se posunula v tenisovém žebříčku na 16. místo. Nejlepší Češkou je Karolína Plíšková

Číst článek

Muchová v úterý odehrála první zápas v hlavní soutěži WTA Tour na travnatém povrchu, ale vítězné premiéry se nedočkala. Zkušené Američance Alison Riskeové podlehla 7:6, 3:6 a 2:6.

Dvaadvacetiletá Muchová prohrála v prvním kole letos na okruhu poprvé. Největší úspěch zatím slavila před pěti týdny postupem do finále na antuce v pražské Stromovce.

Turnaj v Hertogenboschi přišel o senzační semifinalistku French Open Amandu Anisimovovou, která onemocněla. Sedmnáctiletá Američanka v úterý odehrála čtyřhru, v níž neuspěla, a pak se ze singlu odhlásila.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme